jerseyko
Trådstartare
Är det ok att ha i diljonsenap och kalvfond?
Har sett fler recept som innehåller diljonsenap men det står ju att det är salt i.
Sen kalvfond, de ska vara 0,5 msk i maträtten och fonden innehåller 0,8% salt.
Sen kollade jag på något annat igår på affären, minns inte vad det var nu bara för det. Det stod i alla fall att det innehöll koksalt. Kan man använda det?
Han är ju ändå 7 månader nu och äter det mesta och lite salt finns det väl i allt? (T.ex. bröd)
Har sett fler recept som innehåller diljonsenap men det står ju att det är salt i.
Sen kalvfond, de ska vara 0,5 msk i maträtten och fonden innehåller 0,8% salt.
Sen kollade jag på något annat igår på affären, minns inte vad det var nu bara för det. Det stod i alla fall att det innehöll koksalt. Kan man använda det?
Han är ju ändå 7 månader nu och äter det mesta och lite salt finns det väl i allt? (T.ex. bröd)