cambodia
Trådstartare
Har tänkt baka "Blondies", dvs Brownies fast med vit choklad.
Det ska vara 1 tesked vaniljextrakt i men det fanns ju såklart inte på affären
Hur hade ni gjort? Hade ni uteslutit det? Hade ni tagit vaniljsocker istället? Hur mycket i så fall? Vill ju inte att det ska bli torrt eftersom att extraktet är (antar jag!) vätska och vaniljsocker är pulver... ska man blanda det med vatten kanske?
Hjälp mig
(det skulle även vara tranbär i, men det fanns inte heller men lär ju bli gott ändå!)
Det ska vara 1 tesked vaniljextrakt i men det fanns ju såklart inte på affären
Hur hade ni gjort? Hade ni uteslutit det? Hade ni tagit vaniljsocker istället? Hur mycket i så fall? Vill ju inte att det ska bli torrt eftersom att extraktet är (antar jag!) vätska och vaniljsocker är pulver... ska man blanda det med vatten kanske?
Hjälp mig
(det skulle även vara tranbär i, men det fanns inte heller men lär ju bli gott ändå!)