Tora
Trådstartare
Lussebulle mord...Det du håller på med är ju lussebulle mord
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Lussebulle mord...Det du håller på med är ju lussebulle mord
Ja,jag är nog gammal och kunde ev köpt mandelmassa i för att jag gillar mandelmassa men vit choklad eller ännu värre pensla med vaniljsås ,där går gränsen .....Lussebulle mord...
Nu blir jag lite nyfiken, du gör alltså lussebullar och strör marsanpulver på? Förstod jag rätt?Jag brukar baka på den mjölk jag har hemma men bättra den med lite grädde.
Jag har gjort ett bak för 2 v sedan och testade då att lägga in några bitar vit choklad när jag gjort släta bullar av degen. Väldigt sött men helt ok.
Annars är en av mina favoritvarianter att göra som vanliga bullar och fylla med riven mandelmassa och strö över en påse marsanpulver. Dessa kan jag muläta tills jag mår lätt illa, det brukar inträffa efter bulle 8-9-10 någonstans.
Jag kan tänka mig att vaniljsåsen lyfter fram saffransmaken.Ja,jag är nog gammal och kunde ev köpt mandelmassa i för att jag gillar mandelmassa men vit choklad eller ännu värre pensla med vaniljsås ,där går gränsen .....
Nu blir jag lite nyfiken, du gör alltså lussebullar och strör marsanpulver på? Förstod jag rätt?
Strör du på marsanpulvret före eller efter bullarna varit i ugnen?
Även @Tora, stämmer precis!Jag uppfattar det som att det är utkavlad lussebullsdeg med mandelmassa och marsanpulver som man sedan rullar ihop, skär i skivor och gräddar som vanliga bullar à la kanelsnurror.
Jag är modig!Det du håller på med är ju lussebulle mord
Jag kan tänka mig att vaniljsåsen lyfter fram saffransmaken.
Blev lite nyfiken. Tror att mina barn hade älskat den kombinationen
Är det mina 50? eller måste jag baka egna?Nu skall det bakas lussekatter
Nackdel, dom är inte klara att ätas förrän imorgon bitti
Tyvärr. Blev bara 49 st så jag blir så illa tvungen att behålla dom själv.Är det mina 50? eller måste jag baka egna?
Behövs det sägas något mer?
Inga problem att ta isär. När man lägger dom så tätt så behåller man inne fukten i degen. Det gör dom saftigareSer ju ut som en enda stor bulle går dom lätt att lossa på eller skär man isär dom?