Hittade detta recept på "Visste du att?"
1. Fyll en balja till hälften med brännässleskott. Lägg ett nät i botten, då blir det lättare att hantera brännässlorna.
2. Täck nässlorna med vatten och sätt blandningen att jäsa. Det kommer att lukta en del, så det är bäst att placera baljan i ett avsides hörn.
3. Rör varje dag i blandningen så att jäsprocessen får ordentligt med syre och börjar bubbla.
4. Efter ett par veckor är blandningen brun och slutar att bubbla. Blanda gödningsmedlet på följande sätt: En del brännässlevatten till tio delar vatten, sedan är det färdigt att användas i köksträdgården.
Vem vill testa receptet först?
1. Fyll en balja till hälften med brännässleskott. Lägg ett nät i botten, då blir det lättare att hantera brännässlorna.
2. Täck nässlorna med vatten och sätt blandningen att jäsa. Det kommer att lukta en del, så det är bäst att placera baljan i ett avsides hörn.
3. Rör varje dag i blandningen så att jäsprocessen får ordentligt med syre och börjar bubbla.
4. Efter ett par veckor är blandningen brun och slutar att bubbla. Blanda gödningsmedlet på följande sätt: En del brännässlevatten till tio delar vatten, sedan är det färdigt att användas i köksträdgården.
Vem vill testa receptet först?