Poxz
Trådstartare
Rostråden i all ära, den ska så klart fortsätta uppdateras. Men här kommer en parallellhistoria för den som är intresserad.
Vi köpte ett paket Friscobröd (alltså hamburgerbröden) i mitten av maj, men åt inte upp alla. Ett har blivit liggande. Det gick ut den 20/5. Vitt bröd har ju en tendens att börja mögla rätt snabbt, speciellt om det ligger lite varmt som det här gör (vi har haft det liggande ovanpå frysen).
Det har inte möglat.
Det är fortfarande MJUKT!!
Hur mycket av brödet som är konserveringsmedel och hur mycket som är mjöl kan man ju undra över...
Det blir inga fler sådana hamburgerbröd för oss.
Vi sparar det för att se vad som kommer att hända, och nu har vi som sagt väntat i snart 6 veckor. Blä!
Ni får en halvtaskig mobilbild nu bara för att liksom, men jag ska försöka ta bättre kort på brödet i framtiden. Och naturligtvis dokumentera om det nu skulle dyka upp nåt grönt ludd någon gång i år...
Vi köpte ett paket Friscobröd (alltså hamburgerbröden) i mitten av maj, men åt inte upp alla. Ett har blivit liggande. Det gick ut den 20/5. Vitt bröd har ju en tendens att börja mögla rätt snabbt, speciellt om det ligger lite varmt som det här gör (vi har haft det liggande ovanpå frysen).
Det har inte möglat.
Det är fortfarande MJUKT!!
Hur mycket av brödet som är konserveringsmedel och hur mycket som är mjöl kan man ju undra över...
Det blir inga fler sådana hamburgerbröd för oss.
Vi sparar det för att se vad som kommer att hända, och nu har vi som sagt väntat i snart 6 veckor. Blä!
Ni får en halvtaskig mobilbild nu bara för att liksom, men jag ska försöka ta bättre kort på brödet i framtiden. Och naturligtvis dokumentera om det nu skulle dyka upp nåt grönt ludd någon gång i år...
Senast ändrad: