Det var innan det blev farligt.
Fast det finns fortfarande och är lika "farligt" som förut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det var innan det blev farligt.
Fast det finns fortfarande och är lika "farligt" som förut.
Du tänker inte på salladskrydda? (Såg att de redan skrivit aromat.)
Men vad jag vet så användes den flitigt på knäckemackor och tomat/ gurka. Vad jag har hört.
Efter en tragisk upplevelse på lågstadiet där jag såg en kille slicka på smörskniven har jag VÄLDIGT svårt för att bre mackor där man ska dela kniv.
Både -90 och -00 åts det i matbespisningen.Vi körde alltid italiensk salladskrydda på knäckebröden. Dock var detta 2000-tal
Det fanns minsann ingen salladskrydda när jag gick i skolan -00.Både -90 och -00 åts det i matbespisningen.
TS och jag är dessutom lika gamla.
Så jag tror nog vi har rätt.
Amen!Det fanns minsann ingen salladskrydda när jag gick i skolan -00.
Dessutom var det aromat, sådeså!