sky_fly
Trådstartare
Har haft en fetaost i kylskåpet under en tid som bara växt och växt.
Just i skrivande stund så gör jag en sallad till morgondagen och tänkte kasta ner lite feta i den - dock lite osäkert i och med utseendet på förpackningen.
Öppnar och luktar - inget märkvärdigt. Smakar - en hint utav sötma men inget speciellt. Dock har jag inte haft detta märke förut så jag vet ju inte riktigt hur den ska smaka..
Var in och googlade och fick fram detta; "Ibland kan det dock hända att du hittar din Fetaostförpackning alldeles rund och "uppsvälld" i kylskåpet. Anledningen till detta kan vara att din ost någon gång under kedjan från lager till butik till kylskåp förvarats för varmt. Detta startar en jäsprocess i förpackningen som gör osten sur och oaptitlig." - Zeta.nu
Jag kände inte av någon surhet och hade jag inte sett förpackningen så skulle jag tryckt i mig hela. Men frågan är ju OM den är dålig? Det kan väl inte vara så himla bra att äta sur/jäst fetaost?
Just i skrivande stund så gör jag en sallad till morgondagen och tänkte kasta ner lite feta i den - dock lite osäkert i och med utseendet på förpackningen.
Öppnar och luktar - inget märkvärdigt. Smakar - en hint utav sötma men inget speciellt. Dock har jag inte haft detta märke förut så jag vet ju inte riktigt hur den ska smaka..
Var in och googlade och fick fram detta; "Ibland kan det dock hända att du hittar din Fetaostförpackning alldeles rund och "uppsvälld" i kylskåpet. Anledningen till detta kan vara att din ost någon gång under kedjan från lager till butik till kylskåp förvarats för varmt. Detta startar en jäsprocess i förpackningen som gör osten sur och oaptitlig." - Zeta.nu
Jag kände inte av någon surhet och hade jag inte sett förpackningen så skulle jag tryckt i mig hela. Men frågan är ju OM den är dålig? Det kan väl inte vara så himla bra att äta sur/jäst fetaost?