Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Blev väldigt sugen på att testa, men jag måste ha chili och Sriracha annars tycker jag alltid det är meh. Och mycket vitlök!Försöker hitta lite nya "matlåderecept" och snubblade över denna på Instagram:
https://www.instagram.com/reel/C09x...cfhayf4DKmq2XXpJD6IAX4xEADLMuIZFoY5vxKUuu9YD0
Tyvärr blir det bara ett meh från mig när jag nu provat den både nygjord och dagen efter. Den får en tumme upp för att den tog nog under 20min att göra, men dagen efter så har pastan sugit åt sig den mesta av såsen vilket gör den hela ganska torr. Kryddorna är inte så spännande heller. Orkar jag i framtiden kommer jag nog prova att experimentera med själva såsen, kanske ha i lite buljong eller nått. Men fram tills dess får den betyget "meh/okej".
Ja vitlök hade denna behövt! Hade cayennepeppar istället för chiliflakes eftersom det var det jag hade hemma.Blev väldigt sugen på att testa, men jag måste ha chili och Sriracha annars tycker jag alltid det är meh. Och mycket vitlök!
Letar också matlådor att göra, funderar på att göra couscous med stekta kikärtor/majs/kyckling/zucchini och ha en sweet chilisås med keso vid sidan.
Tips på något enkelt och gott att laga efter jobb i morgon?
Det här är en av våra standardrätter i vardagen, tycker den är toppen! Vill bara inflika att åtminstone den fetaosten vi använder går att röra ut i pastan riktigt bra, vi har aldrig behövt lägga till någon extra vätska för att få det att funkaJag tipsar om ratten som blev varldsberomd pa Tick Tock ... Pasta (man tager vad man haver. Garna breda skruvade pasta remsor) Feta ost, get ost, men har man inte handlat pa en evighet och bara har ett block Philladelphia mjukost liggande och skramlande runt i kylen sa gar det ocksa!
Sa, alltsa, Pasta, Feta Ost eller Get ost som man lagger i en ungssaker form med ett par matskedar olja hall over en kartong med korsbars tomater, sedan kan man fylla pa med lite vad som helst, olika korvar, svamp, vad man hittar i kylen ... eller bara tomaterna, oljan och osten. Krydda med vad man tycker behovs (jag gor olika varje gang nastan, men alltid med chili flakes) kor in det i ugnen i ungefar 30 minuter pa 200*C Gor pastan sa den blir klar.
Beroende pa vad du har for ost blir det lite olika, Feta ost smalter inte som annan ost utan behover roras ut med nagon vatska, vatten, olja, buljong, vad man tycker blir gott. Har man ost som smalt ror bara ihop allt dumpa det over pastan och middagen ar klar!
Det här är en av våra standardrätter i vardagen, tycker den är toppen! Vill bara inflika att åtminstone den fetaosten vi använder går att röra ut i pastan riktigt bra, vi har aldrig behövt lägga till någon extra vätska för att få det att funka
Det lät gott iaf! Första goda måltiden efter sjukdom är så mycket mer fantastisk än samma rätt när man mått bättre en period.Jag fortsätter visst att leva mitt mat-liv i synk med dig @tuaphua, för även här har vi varit sjuka och även här var det idag första dagen som jag kände för att laga mat på riktigt Hos oss resulterade det i italienska köttbullar där jag tredubblade tillagningstiden så att de fick gotta ihop sig riktigt ordentligt med tomatsåsen. Det åts sedan med färsk pasta, tärnad mozzarella och färsk basilika. Förutom att jag glömde citronsaften i själva köttbullarna (tog bara skalet) blev det vansinnigt gott!
Ja, tycker alltid fetaost smälter och att varm fetaost är typ det godaste som finns. Det som säljs som vitost eller salladsost har jag ingen aning hur den blir när den värms dock.Det här är en av våra standardrätter i vardagen, tycker den är toppen! Vill bara inflika att åtminstone den fetaosten vi använder går att röra ut i pastan riktigt bra, vi har aldrig behövt lägga till någon extra vätska för att få det att funka
Det där sparar jag ner med, oehört mycket lövbiff i frysen.2-3 port
Ca 300 g lövbiff
3 msk vetemjöl
2 msk kalvfond
3 dl vispgrädde
Svartpeppar
Vitlökspulver
Oregano
2-3 portioner färsk pasta
Smör
Stek lövbiff och strimla sedan köttet.
Koka pasta.
Koka upp grädde med vetemjöl utrörd i lite smör, fonden, kryddorna
Lägg ner köttet i såsen. Och lägg över pastan
Du har delat det här receptet någon gång tidigare, under julhelgerna lagade jag och bjöd sambons släkt på det. Stående ovationer!Jag fortsätter visst att leva mitt mat-liv i synk med dig @tuaphua, för även här har vi varit sjuka och även här var det idag första dagen som jag kände för att laga mat på riktigt Hos oss resulterade det i italienska köttbullar där jag tredubblade tillagningstiden så att de fick gotta ihop sig riktigt ordentligt med tomatsåsen. Det åts sedan med färsk pasta, tärnad mozzarella och färsk basilika. Förutom att jag glömde citronsaften i själva köttbullarna (tog bara skalet) blev det vansinnigt gott!
Jamen verkligen! Det var första gången på typ två veckor som jag faktiskt njöt riktigt ordentligt av en måltid (ok, helgens restaurangmiddag var också en sådan), himla härlig känsla när aptiten hittar tillbaka!Det lät gott iaf! Första goda måltiden efter sjukdom är så mycket mer fantastisk än samma rätt när man mått bättre en period.
Men vad roligt! Det är verkligen en perfekt sådan där rätt som lätt känns lite lyxig utan att för den sakens skull vara svår eller tidskrävande att göra. Det tackar vi Arla för, jag tror det är där jag hittat receptet en gång i tidenDu har delat det här receptet någon gång tidigare, under julhelgerna lagade jag och bjöd sambons släkt på det. Stående ovationer!