Du hade kunnat byta med mig idag då, ju!SÅ det var därför det fanns ostkaka i kafeterian idag. Vilken miss när man bor i ostkakeland å allt...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Du hade kunnat byta med mig idag då, ju!SÅ det var därför det fanns ostkaka i kafeterian idag. Vilken miss när man bor i ostkakeland å allt...
Rebell var ordet! Vad är det för öl?Alltså, nu dricker jag öl också. På en torsdag! Jag dricker nästan aldrig öl frivilligt annars, men nu hade PARTNER köpt med sig en sort hem som ju faktiskt var riktigt god!
Rebell, som sagt!
Spännande, det måste vi prova! (tror jag skippar majonnäsen dock )Just den där ölen blir fantastiskt god i köttgryta, vi brukar servera den på klassiskt belgiskt vis med majonnäs,kokt potatis och picklad rödlök.
Men det är ganska rebelliskt att hävda att majonnäs är fräscht!Spännande, det måste vi prova! (tror jag skippar majonnäsen dock )
Jo, jag tror inte att man ska se alltför stora samband mellan inlägg #1227, #1228 och #1229Men det är ganska rebelliskt att hävda att majonnäs är fräscht!
Jag är så himla orolig för att din middag ska bli liksom helt reaktionär.
Lätt hänt när de är i så perfekt nummerordning!Jo, jag tror inte att man ska se alltför stora samband mellan inlägg #1227, #1228 och #1229
tar gärna recept!
Absolut!
500 g keso (4%-varianten, tror jag blir bäst)
4 ägg
0,5 dl mandelmjöl (går antagligen lika bra med vetemjöl eller något glutenfritt)
1 dl flagad mandel (eller hackad, eller vad som)
2 bittermandlar (jag använde sådan där essens eller vad det heter i liten flaska, kanske motsvarande 1 tsk, lite knappt)
2 msk strösocker (frivilligt)
Rör ihop allt, häll i en form och baka på 200 grader i ca 30 minuter. Vi hade inne den lite längre för att få färg, men den var absolut färdig efter 30 minuter.
Tack!