Tittar in i ditt kök, del 15

Status
Stängd för vidare inlägg.
Som ett lite mer exotiskt bidrag till tråden kan jag ju berätta att jag var på matmässa/branchmässa för ett tag sedan, där jag smakade på allt möjligt spännande! Bland annat var jag ju tvungen att provsmaka på de stekta gräshopporna och mjölmaskarna som serverades i ett av stånden :up:. Klart över förväntan. Förväntningarna var dock inte speciellt höga :angel:.
Är vi i samma bransch, tro? Syrsor har jag klarat av att få ner på en mässa häromveckan, men gränsen går banne mig vid maskarna alltså! :yuck:
 
Glass i solen följt av vin och charkbricka i solen följt av grillad ryggbiff med tzatziki och bulgursallad. Nu mörk choklad som piffats upp med dadlar och salt. Jag har haft sämre lördagar, det har jag!

Imorgon har jag ett gäng grytbitar (nötkött) som behöver användas. Recepttips, någon?
 
Glass i solen följt av vin och charkbricka i solen följt av grillad ryggbiff med tzatziki och bulgursallad. Jag har haft sämre lördagar, det har jag!

Imorgon har jag ett gäng grytbitar (nötkött) som behöver användas. Recepttips, någon?

Jag brukar slänga i morötter, lök, vitlök och svamp (paprika är också gott om man kan äta det) i en buljongfond kryddad med svartpeppar, rött vin, timjan och vitlök. Kanske lite enbär om man känner för lite viltkänsla.
 
Är vi i samma bransch, tro? Syrsor har jag klarat av att få ner på en mässa häromveckan, men gränsen går banne mig vid maskarna alltså! :yuck:

Osannolikt (om mitt minne inte sviker mig :) ). Jag är veterinär och jobbar bland annat med HACCP/riskvärderingar på allt som alla kreativa kockar hittar på. Det gäller ju att hänga med, så därför är det perfekt att kika runt på mässor :).
 
Alltså, de var ju stekta så de kittlade inte så mycket i ärlighetens namn. Så nu måste du prova ändå :p.

Nepp. Jag har ätit den ruttna fisken som särbon gillar (ja, jag hade alltså provat innan vi blev ihop) och det räcker. Min stackars smaklökar och mage ska inte bli mer misshandlade än så.
 
Jag brukar slänga i morötter, lök, vitlök och svamp (paprika är också gott om man kan äta det) i en buljongfond kryddad med svartpeppar, rött vin, timjan och vitlök. Kanske lite enbär om man känner för lite viltkänsla.
Tack! Låter gott!
Osannolikt (om mitt minne inte sviker mig :) ). Jag är veterinär och jobbar bland annat med HACCP/riskvärderingar på allt som alla kreativa kockar hittar på. Det gäller ju att hänga med, så därför är det perfekt att kika runt på mässor :).
Ha, I wish! Men nä, så välutbildad och cool är jag inte!
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp