Hörreni, jag ska försöka mig på att göra rabarberchips till en efterrätt.
I receptet står det såhär
Rabarberchips
1. Skär färsk rabarber i 5 cm längder. Skiva längderna i tunna skivor.
2. Lägg skivorna tre och tre, lite omlott, på teflonbakduk, inte bakplåtspapper. Pudra över rikligt med florsocker.
3. Torka rabarbern i 90° 1 1/2–2 timmar. Låt svalna.
Men jag har ingen teflonbakduk?! Så då är min fundering, vad kan jag göra för att lösa detta? Varför går det inte med bakplåtspapper tror ni? Går det att lägga dem med lite olja under (med betoning på lite) eller smörad form i typ en glasform?
I receptet står det såhär
Rabarberchips
1. Skär färsk rabarber i 5 cm längder. Skiva längderna i tunna skivor.
2. Lägg skivorna tre och tre, lite omlott, på teflonbakduk, inte bakplåtspapper. Pudra över rikligt med florsocker.
3. Torka rabarbern i 90° 1 1/2–2 timmar. Låt svalna.
Men jag har ingen teflonbakduk?! Så då är min fundering, vad kan jag göra för att lösa detta? Varför går det inte med bakplåtspapper tror ni? Går det att lägga dem med lite olja under (med betoning på lite) eller smörad form i typ en glasform?