Kan det vara så att det går att använda viss typ av fisk som inkörsport sas?
Vi har några i närheten där ex ett par båda avskydde fisk. Men de ville testa och vi gjorde då röding då de kom. Det gjorde vi ett par ggr och sen började de äta även annan fisk, ex fisk- och skaldjurs-gryta/soppa med saffran etc.
Vill man äta kall fisk kanske tonfisksallad kan gå ner? Abbas har någon burk tonfisk med grillad paprika etc. Den smakar inte så mkt fisk, tycker jag iaf. Och är ju inte i närheten av samma prisklass som röding/skaldjur etc.
Vi gör ibland folieknyten med torskrygg(går ju med torkfilet etc med) med smör, kryddor, romantica-tomater, rödlök, oliver etc.
Coop hade någon färdig påse med riven kålrot och svartkål som vi hade i pepparrot, grädde etc och serverade till fisk. Den smaken tar ju över rätt mycket och kan dölja ev fisksmak om man är känslig för det.
Vi har några i närheten där ex ett par båda avskydde fisk. Men de ville testa och vi gjorde då röding då de kom. Det gjorde vi ett par ggr och sen började de äta även annan fisk, ex fisk- och skaldjurs-gryta/soppa med saffran etc.
Vill man äta kall fisk kanske tonfisksallad kan gå ner? Abbas har någon burk tonfisk med grillad paprika etc. Den smakar inte så mkt fisk, tycker jag iaf. Och är ju inte i närheten av samma prisklass som röding/skaldjur etc.
Vi gör ibland folieknyten med torskrygg(går ju med torkfilet etc med) med smör, kryddor, romantica-tomater, rödlök, oliver etc.
Coop hade någon färdig påse med riven kålrot och svartkål som vi hade i pepparrot, grädde etc och serverade till fisk. Den smaken tar ju över rätt mycket och kan dölja ev fisksmak om man är känslig för det.