Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Låter gott, men det känns lite... Vad ska jag göra med resten av majonäsen lixom? Jag gillar inte det så den kommer slängas.. Samma sak med gräddfilen.. Och dillen.. Och rödlöken. Och blir det inte rätt dyrt? Löjrom är ju inte så billigt..?
2 msk majonnäs
3 msk gräddfil
100 gram räkor, skalade
2 msk dill
2 msk röd lök(ar)
4 skiva(or) formbröd
100 gram löjrom
4 skiva(or) citron(er)
1. Blanda majonnäs, gräddfil, grovt hackade räkor, dill och rödlök.
2. Kantskär brödet och stek skivorna gyllenbruna i smör Det går också bra att rosta brödet.
3. Fördela räkmajonnäsen på brödet. Toppa med rom och garnera med dill och citron.
Minus gräddfil, minus löjrom, inte hacka räkorna och + lite salt och finmalen vitpeppar så får man en bra skagen
Vi kryddar vår med en speciell "fiskkrydda" som dock inte går att köpa i vanlig butik mig veterligen, men lite salt och lite finmalen vitpeppar funkar fint det med
<<-- Gnist kökschef och chefskock
Ts: Köp bara en tub med majonnäs, en liten påse skalade räkor, en liten rödlök och en liten frp frusen dill så blir det typ inget över