Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Min gammelmormors recept säger 175 grader ca 40-45 minuter om det kan vara till hjälp.Tänker försöka mig på att baka mormors sockerkaka men det finns ingen tid på hur länge den ska stå inne så lite spännande blir det. Nu ska den här smaksättas med citron, men funderar på om inte en tigerkaka med apelsin borde bli väldigt gott?
Vad tror ni?
Men Toscapäron! Min mest favoritade efterrätt i hela världen!
Recept, på tok för lite recept i den här tråden!
Päronpaj, är det som äppelpaj fast med päron typ?
Tosca gör i regel allt bättre!Men Toscapäron! Min mest favoritade efterrätt i hela världen!
Nu måste jag göra den i sin simplaste form till helgen!
https://alltommat.expressen.se/recept/paronkaka-med-tosca/Recept, på tok för lite recept i den här tråden!
Oops, jag borde nog ha skrivit päronkaka för att vara helt korrekt! Det här var mer som en sockerkaka fullproppad med päron, och så tosca ovanpå förstås. Har dock gjort vanlig smulpaj med päron istället för äpple några gånger och kan meddela att det är vansinnigt gott! Särskilt om man har lite kardemumma i smuletPäronpaj, är det som äppelpaj fast med päron typ?
Toscapäron var THE efterrätt i hemmet när jag växte upp under sent åttiotal/tidigt nittio! Helt enkelt inlagda päron under toscasmet, gratinerade i ugnen och serverade med simpel vaniljglass. Godast i världen!Tosca gör i regel allt bättre!
https://alltommat.expressen.se/recept/paronkaka-med-tosca/
Oops, jag borde nog ha skrivit päronkaka för att vara helt korrekt! Det här var mer som en sockerkaka fullproppad med päron, och så tosca ovanpå förstås. Har dock gjort vanlig smulpaj med päron istället för äpple några gånger och kan meddela att det är vansinnigt gott! Särskilt om man har lite kardemumma i smulet
Mums!Och bröd blev det idag. Tydligen bra jäsväder, för det blev två gigantiska limpor...
Visa bifogad fil 121996