Hm de måste i så fall vara väldigt annorlunda mot snabbmatställen där jag ätit eftersom jag inte tycker det brukar vara så mycket grönsaker. Det kan vara enstaka blad och gurkskivor men inte direkt vad jag skulle tycka är mycket grönsaker. Mer som en smaksensation. Tycker inte ens att jag får mycket grönsaker om jag beställer en sallad alltid.Tror vi inte kommer längre när skillnaden är så stor att ena anser att "klassisk" snabbmat är ensidigt likt att bara äta ris.
Eller så är snabbmat ställen jag besöker mer givmilda på grönsaker än andra .
Sushi brukar väl ha lite tång med kanske och en hamburgare kanske en skiva tomat, pizza kan ju ha ett par champinjoner och ev pizzasallad bredvid. En sallad brukar ha mycket bulgur och räkor men sedan bara ngn msk edamame, en halv tomat och några salladsblad.
Men om jag tänker mycket grönsaker tänker jag nog en tredjedels broccoli + ett gäng kokta haricot verts + en dl tärnad gurka eller så. Eller 1/3 stekt squash + lök o ev kål.
Men jag håller med om att snabbmaten har väldigt många olika färger och former. Även om jag kanske också samtidigt håller med om att den kanske inte är så extremt tung på grönsakssidan. Sedan tycker jag nog ibland också att snabbmaten har lite stora portioner för mig. Inte sushi 9 bitar såklart men salladen och burgarna och pizzan kanske.