Jag jag gör en variant på detta receptet när jag gör rödvinssås ,
blanda1 dl vatten, 1 dl rödvin, 1 msk oxfond, 1 msk kinesisk soja, 1 tsk tomatpuré, 1 msk socker, 1 krm malen svartpeppar, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 msk balsamvinäger och 1 tsk smör. Koka upp och red med majzena. Går att göras innan och sen bara värmas upp.
Har bara veg fond istället och smakar av med mer/mindre av allt tills det blir bra . Passar bra att ha kall bearnaisesås till också
blanda1 dl vatten, 1 dl rödvin, 1 msk oxfond, 1 msk kinesisk soja, 1 tsk tomatpuré, 1 msk socker, 1 krm malen svartpeppar, 1 pressad vitlöksklyfta, 2 msk balsamvinäger och 1 tsk smör. Koka upp och red med majzena. Går att göras innan och sen bara värmas upp.
Har bara veg fond istället och smakar av med mer/mindre av allt tills det blir bra . Passar bra att ha kall bearnaisesås till också