_Peplis_
Trådstartare
Alltså på min analys står det ju ju det här med smältbart protein flera gånger, vilket av dessa värden är det jag ska använda mig av?
Vilken av de är de "smältbart råprotein" det finns ju ingen av dom som heter exat så..
det står så här:
Torrsubstans: 84%
Smältbartprotein, foder:54g/kg/foder
Energi, foder: 8.2 MJ/kg foder
Kalcium, Ca 4.4 g/kg foder
Fosfor, P 2.1 g/kg foder
Magnesium, Mg: 1.1g/kg foder
Kalium K: 19.6 g/kg foder
Råprotein 102 g/kg Ts
Smältbart protein 64 g/kg Ts
Energi 9.8 MJ/kg Ts
Sen skulle jag även vilja ha tips på en bra bok om hur man räknar foderstater, Christina Placks bok är den bra? eller är den nyare som hon skrivit tillsammans med en annan författare bättre?
Vilken av de är de "smältbart råprotein" det finns ju ingen av dom som heter exat så..
det står så här:
Torrsubstans: 84%
Smältbartprotein, foder:54g/kg/foder
Energi, foder: 8.2 MJ/kg foder
Kalcium, Ca 4.4 g/kg foder
Fosfor, P 2.1 g/kg foder
Magnesium, Mg: 1.1g/kg foder
Kalium K: 19.6 g/kg foder
Råprotein 102 g/kg Ts
Smältbart protein 64 g/kg Ts
Energi 9.8 MJ/kg Ts
Sen skulle jag även vilja ha tips på en bra bok om hur man räknar foderstater, Christina Placks bok är den bra? eller är den nyare som hon skrivit tillsammans med en annan författare bättre?