Mia_R
Trådstartare
Hjälp!
Jag har massor med goda vindruvor men vet inte vad jag ska göra med allt. Jag kan ju visserligen smälla i mig allt, men det rör sig om rätt många kilon jag skulle äta upp ... Är det någon som har några smaskiga recept som inte innebär att jag torkar eller pressar dem?
Jag har redan gjort massor med romtopf och ska testa med plommon i madeira, men nog måste det väl finnas något gott sätt att ta tillvara på vindruvorna annat än äta upp dem färska?
Jag har massor med goda vindruvor men vet inte vad jag ska göra med allt. Jag kan ju visserligen smälla i mig allt, men det rör sig om rätt många kilon jag skulle äta upp ... Är det någon som har några smaskiga recept som inte innebär att jag torkar eller pressar dem?
Jag har redan gjort massor med romtopf och ska testa med plommon i madeira, men nog måste det väl finnas något gott sätt att ta tillvara på vindruvorna annat än äta upp dem färska?