Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Det är GOTT!
den enstycksförpackade cheddarskivorna som passar till hamburgare är mycket goda att ha till (förutom racletteost då). Även tex creme bonjour i olika smaker är god att smälta.
Tunna skivor av det kött och grönsaker, de lagas fortare. Värm upp racletten i tid och ställ ingen typ av smältbart material för nära.
Läskflaskor/glas ska tex inte stå för nära för då blir läsken ljummen och inte vidare god.
I Schweiz existerar desvärre racletten i allra högsta grad....
Jag gillar inte raclett men så har den raclette jag ätit varit traditionell schweizisk med riktig racletteost, bara lukten gör mig spyfärdig och smaken är inte mycket bättre.
Mitt tips blir att använda någon annan ost än raclette.
Vad man har för tillbehör är ju en smaksak, men kokt potatis, skinka (lufttorkad), paprika, lök och svamp är väl det traditionella.
Vitt vin lämpar sig bäst som dryck.
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.