honung
Trådstartare
Apropå lunchlådediskussionen kom jag plötsligt ihåg att jag flera gånger haft behov av att skapa den här tråden. Here we go:
Inte helt sällan, hinner jag inte vare sig äta mat eller fixa mat innan jag måste springa hemifrån för att åka till jobbet, med tanken att snabbt stanna till vid ica och köpa något att äta. Nu jobbar jag natt och i områden det inte finna vare sig matställen eller affärer öppna den tiden på dygnet så för att inte dö svältdöden måste jag ha med mig mat. Och jag är sjukt trött på gorbys, billys, xtrallt-pizza, burkravioli, keso och färdigmatlådorna är fasen deprimerande. Men snabbnudlar gillar jag! Helst med grönsakssmak, och jag brukar för det mesta äta dem som de är bara, ja alltså svällda i kokat vatten ett par minuter, men inte som soppa. Ibland pimpar jag med gurka, tomat, ett par broccolisar eller blomkålingar från salladsdisken, men det är inte alltid den finns framme när jag kommer inrusande på ica sent på kvällen. Nedklippt proiscutto eller rökt lax har förekommit. Jag behöver hjälp med tips om hur jag kan toppa mina snabbnudlar, och utgå från att man står i mataffären nu, och att tid sällan finns till annat än att koka upp vatten och att äta sen rusa vidare på jobb. Men andra tips för snabbnudlar i annat än tidsnöd kan ju uppskattas av andra.
Jag vet att en Kylie Jenner en gång välte internet när hon sa att hon pimpade sina ramen med smör, vitlökspulver och ett rått ägg, och jag kan nog känna att det där med ägget var onödigt men smör i nudlarna är ju gott då. Men jag vill ha andra tips. Kan inte äta svamp, eller sura stenhårda cocktailtomater, gillar inte äta råa korvar - annars är jag öppen för kreativa snabblösningar för att få till en mer matig portion nudlar.
Inte helt sällan, hinner jag inte vare sig äta mat eller fixa mat innan jag måste springa hemifrån för att åka till jobbet, med tanken att snabbt stanna till vid ica och köpa något att äta. Nu jobbar jag natt och i områden det inte finna vare sig matställen eller affärer öppna den tiden på dygnet så för att inte dö svältdöden måste jag ha med mig mat. Och jag är sjukt trött på gorbys, billys, xtrallt-pizza, burkravioli, keso och färdigmatlådorna är fasen deprimerande. Men snabbnudlar gillar jag! Helst med grönsakssmak, och jag brukar för det mesta äta dem som de är bara, ja alltså svällda i kokat vatten ett par minuter, men inte som soppa. Ibland pimpar jag med gurka, tomat, ett par broccolisar eller blomkålingar från salladsdisken, men det är inte alltid den finns framme när jag kommer inrusande på ica sent på kvällen. Nedklippt proiscutto eller rökt lax har förekommit. Jag behöver hjälp med tips om hur jag kan toppa mina snabbnudlar, och utgå från att man står i mataffären nu, och att tid sällan finns till annat än att koka upp vatten och att äta sen rusa vidare på jobb. Men andra tips för snabbnudlar i annat än tidsnöd kan ju uppskattas av andra.
Jag vet att en Kylie Jenner en gång välte internet när hon sa att hon pimpade sina ramen med smör, vitlökspulver och ett rått ägg, och jag kan nog känna att det där med ägget var onödigt men smör i nudlarna är ju gott då. Men jag vill ha andra tips. Kan inte äta svamp, eller sura stenhårda cocktailtomater, gillar inte äta råa korvar - annars är jag öppen för kreativa snabblösningar för att få till en mer matig portion nudlar.