Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Vi åt sallad och vitlöksbröd till förrätt, till varmrätt blev det potatisgratäng och oxfilé. Jag gjorde peppartofu till oss som äter vegetariskt. Chokladmousse till efterrätt. Alkoholfritt jordgubbsvin till maten. Riktigt, riktigt gott var det
Förrätt: Laxsoppa med äpple
Huvudrätt: Lammspett med potatis, fetaostsås och sallad
Efterrätt: Pannacotta med kanel och kardemumma, serverat med färska blåbär
Efterefterrätt: Praliner, tryffel, chips och nötter
Här blev det skinkstek, potatisgratäng och mycket god hemmagjord sås, samt äppelmos, inlagd gurka och vinbärsgelé. Mums! Till efterrätt blev det mörk- och vit chokladmousse som var helt farligt god.
Efter teatern och några drinkar på stan blev det ett besök på BK också.
Vi åt mozzarella- och granatäppeltoast till förrätt, hjort- och rådjurssadel med potatisgratäng och rödvinssås till varmrätt och creme brulee till efterrätt
Hästmänniskan Jag köpte en tre åring som kunde skritta och trava med ryttare. Galoppen har vi jobbat med från i år när han är 5 år. Jag tog inte hjälp...
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.