Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Vi åt sallad och vitlöksbröd till förrätt, till varmrätt blev det potatisgratäng och oxfilé. Jag gjorde peppartofu till oss som äter vegetariskt. Chokladmousse till efterrätt. Alkoholfritt jordgubbsvin till maten. Riktigt, riktigt gott var det
Förrätt: Laxsoppa med äpple
Huvudrätt: Lammspett med potatis, fetaostsås och sallad
Efterrätt: Pannacotta med kanel och kardemumma, serverat med färska blåbär
Efterefterrätt: Praliner, tryffel, chips och nötter
Här blev det skinkstek, potatisgratäng och mycket god hemmagjord sås, samt äppelmos, inlagd gurka och vinbärsgelé. Mums! Till efterrätt blev det mörk- och vit chokladmousse som var helt farligt god.
Efter teatern och några drinkar på stan blev det ett besök på BK också.
Vi åt mozzarella- och granatäppeltoast till förrätt, hjort- och rådjurssadel med potatisgratäng och rödvinssås till varmrätt och creme brulee till efterrätt