T
Texas
Japp, nässlor! Är det någon mer som använder sig av nässlor, isåfall till vad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Stjälken går inte att äta, om den funkar i te har jag ingen aning om. Men tvivlar på att te blir så bra - nässlor smakar ju knappt något speciellt? Bara milt och nötaktigt.En fundering, när jag torkar nässlor till te, tar jag bort stjälken? Samma i pesto? Tänker att använder jag färska nässlor i peston, bränns dom inte då? Jepp, jag är nybörjare på det här .
Och nässelfjärilarMin salig svärmor hade ett litet bestånd i en egen rabatt på tomten vid stugan. Lockar till sig citronfjärilar.
Jag kryddade snaps med nässlor ett år! Det var faktiskt ganska bra, man får dock (som vanligt när det gäller att krydda snaps) se till att det inte ligger i för länge för om det ligger i för länge blir det lite beskt så där som te som fått dra.Gör dock inte nässellikör. Det ser äckligt ut, luktar äckligt och smakar helt vidrigt
Svärfar lyckades dock hälla i sig eländet Han tyckte det smakade helt ok
Jag kryddade snaps med nässlor ett år! Det var faktiskt ganska bra, man får dock (som vanligt när det gäller att krydda snaps) se till att det inte ligger i för länge för om det ligger i för länge blir det lite beskt så där som te som fått dra.
OK, mitt tips är att nästa gång INTE hacka nässlorna och låta det stå kortare tidDet kan också ha varit en dålig idé att finhacka nässlorna och mer eller mindre ha mer nässlor än sprit samt låta det hela stå i typ ett halvår
Det var inte ett av min mans bättre experiment