Min telefon som sällan ringer... förutom en herrans massa utlandstelefonnummer... pinglade nyss, från Teneriffa... jag brukar inte svara på utlandsnummer av viss risk för bluffsamtal. Men...
Sofia från Vintersol på Teneriffa, behövde skicka nya papper och handlingar med förfrågningar, då beslutet är över tre år gammalt och ville därför ha min meiladress.
Förhoppningsvis fyra veckors skattefinansierat träningsläger (INTE SKATTEFINANSIERAD FYLLESEMESTERRESA, alkohol är inte tillåten) i höst med andra ord.
Brunchfrallor a la Södermalm
7 dl vetemjöl eller 6/1, 5/2 valfri blandning. Jag tog 6.5 dl vetemjöl,, 1/2 dl havregryn och "en släng" Husk. Jag hittade en liten påse finriven ost också...
2.5 dl fingervarm mjölk
1/2 pkt torrjäst
"En släng" salt
"En släng" socker
"En skvimp" olja
Blanda väl, låt jäsa 30 minuter cirka gurka
Rulla bullar eller vad ni vill/kan... lägg på plåt med bakplåtspapper
Ställ in plåten i mitten av KALL ugn, vrid på värme 200 grader och grädda i 25 minuter.
Voila!
Sofia från Vintersol på Teneriffa, behövde skicka nya papper och handlingar med förfrågningar, då beslutet är över tre år gammalt och ville därför ha min meiladress.
Förhoppningsvis fyra veckors skattefinansierat träningsläger (INTE SKATTEFINANSIERAD FYLLESEMESTERRESA, alkohol är inte tillåten) i höst med andra ord.
Brunchfrallor a la Södermalm
7 dl vetemjöl eller 6/1, 5/2 valfri blandning. Jag tog 6.5 dl vetemjöl,, 1/2 dl havregryn och "en släng" Husk. Jag hittade en liten påse finriven ost också...
2.5 dl fingervarm mjölk
1/2 pkt torrjäst
"En släng" salt
"En släng" socker
"En skvimp" olja
Blanda väl, låt jäsa 30 minuter cirka gurka
Rulla bullar eller vad ni vill/kan... lägg på plåt med bakplåtspapper
Ställ in plåten i mitten av KALL ugn, vrid på värme 200 grader och grädda i 25 minuter.
Voila!
Senast ändrad: