Ishtar
Trådstartare
Kan jag ha det som det är i t.ex. fruktpuré för att det ska bli lite mer matigt? Eller måste det tillagas på nåt sätt först?
Egentliga anledningen att jag ska göra havremjöl är för att Valle inte gillar bitar i sin mat och ibland kokar jag egen gröt.
Sen köpte jag äpplegröt från Nestlé för att "alla" säger att barnen älskar den. Men jag blev rätt besviken då jag såg att den bara innehåller vetemjöl, så jag skulle vilja tillsätta lite havremjöl också för att det ska bli lite mer mättande när man ger det som kvällsmål. Behöver havren koka eller är det bra att röra ned i det varma vattnet med det andra pulvret tror ni? Havregryn är ångbehandlat i alla fall.
Mvh Ishtar
Egentliga anledningen att jag ska göra havremjöl är för att Valle inte gillar bitar i sin mat och ibland kokar jag egen gröt.
Sen köpte jag äpplegröt från Nestlé för att "alla" säger att barnen älskar den. Men jag blev rätt besviken då jag såg att den bara innehåller vetemjöl, så jag skulle vilja tillsätta lite havremjöl också för att det ska bli lite mer mättande när man ger det som kvällsmål. Behöver havren koka eller är det bra att röra ned i det varma vattnet med det andra pulvret tror ni? Havregryn är ångbehandlat i alla fall.
Mvh Ishtar