Dressyrtjejen_97
Trådstartare
Jag tycker det hela låter märkligt. Om köttet är så dåligt som du beskriver så måste de ju få massor av klagomål och förlora kunder. Det är inte så att det är förpackat i skyddandeatmosfär? Sånt kött stinker päckel då det tas ur förpackningen.
Jo, håller med! Särskilt som de hade någon enkätundersökning om kvalitén på olika områden så sent som i våras... Men uppenbarligen inte Ser däremot flera som verkar passera förbi köttavdelningen utan att köpa något, fast de har vagnarna fulla med annat... Så folk köper väl typ mjölk och sånt där, men köttet någon annanstans, kanske?
Vet inte! Men om det inte också sett konstigt ut också har vi ganska ofta låtit det stå "öppnat" i typ 10-15 min och sen luktat igen. För då borde ju alla andra konstiga lukter från butiken och sånt försvunnit tycker jag? Men allt som allra oftast luktar det fortfarande dåligt då med. En gång var det t.om. så illa att hela köket började lukta så vi fick vädra ur....