Kaviar överst på äggmacka och andra matfrågor

En vän (som vill vara anonym) berättar just nu att hen dricker o'boy och att det då är FÖRST pulver och sen mjölk i glaset som gäller. Va? Det kan väl aldrig tro!

Och? Det är så man ska dricka oboy. Man ska heller inte röra om för grundligt, det är det klapp och kompanistryk på att göra!
 
Jorå serru, sen skedar man up den rinnande chokladen som kan ha inslag av pulverkulor. Ack, nu fick jag flashbacks till min barndom. Och skriver upp O'boy på inköpslistan. Trots den s k a d l i g a mjölken!
 
Jag äter inte kaviar, däremot äter jag leverpastejsmörgås med smörgåsgurka ibland.
Då får jag skumma blickar från min man.
Det är det här som gäller: först bröd, sedan smör, sedan ett larvigt tunt lager med leverpastej och sen ska hela smörgåsytan fyllas med smörgåsgurka.

Det är klart att man ska ha smörgåsgurka på leverpastejmackan! Fast jag skippar smöret och tar ett rejält lager leverpastej :p
 
"Hela" jordnötter är godare än sådana som trillat isär. Så dom sorteras ut först.

På semlan ska locket ätas först. Gärna vikt så jag kan skopa upp lite grädde samtidigt. Sedan resten.
Jag håller med dig, de hela jordnötterna är godare än de som är halva och sparas således till sist. Sedan tar man några och stoppar i munnen, sultar av saltet och sedan kan man tugga på dem!

Har man kaviar på mackan så MÅSTE den bres ut först, så att det bara blir ett tunt, tunt lager och sedan har man på ev ägg eller ost. Och det ska vara bregott under. (Alltid bregott, på alla mackor. Alltid smör (bregott) på mackan, oavsett pålägg. Även om det är något kladdigt, som typ nutella.)
Äter man "dubbelmacka", typ fralla, så måste man äta en halva i taget och börjar då med bottendelen.

Gör man varma mackor (dubbla) så har man smör, lök och ost på ena halvan och smör, tomatskiva/ ananas och skinka på andra halvan och så läggs de ihop, när de ska ätas så äter man kanterna först och sedan delar man och äter skinkhalvan först och sedan den gottigaste med ost och lök! :p

Ballerinakex och andra kex med kladd emellan delas, den delen som inte får något kladd på sig äts först och sedan den med kladdet.
Waferskex kan man med fördel dela och äta lager för lager.
(Om ni frågar dottern så äter man ballerinakex genom att slicka upp kladdet i hålet på översta kexet, sedan lägger man det åt sidan och tar ett nytt :o skyller på att hon är två år och ibland saknar hyfs.. ^^ )

Ketchup äter man helt enkelt inte, såvida man inte har det på typ köttfärssås.
Det värsta som finns är när man köper hamburgare och de har dränkt den i ketchup! :nailbiting:

Och man skopar INTE upp dip på pommes/ chips, man doppar dem bara rakt ner och upp igen!

Och bullarna ja, de ska man förstås snurra upp så att mittdelen är kvar till sist..
 
Det är klart att man ska ha smörgåsgurka på leverpastejmackan! Fast jag skippar smöret och tar ett rejält lager leverpastej :p
Nejnej, vanlig gurka ska det vara! Och smör först, fast inte för tunt lager och sen leverpastej på! Och så (vanlig) gurka som gärna läggs lite omlott på varandra!

(Måste dock berätta om en man, som i brist på smörgåsgurka, bad att få ansjovis på leverpastejen istället... :yuck::yuck:)
 
Nejnej, vanlig gurka ska det vara! Och smör först, fast inte för tunt lager och sen leverpastej på! Och så (vanlig) gurka som gärna läggs lite omlott på varandra!

(Måste dock berätta om en man, som i brist på smörgåsgurka, bad att få ansjovis på leverpastejen istället... :yuck::yuck:)

Sorry, i det här fallet är smörgåsgurka da shit ;) :D

Anjovis på leverpastej tänker jag inte ens kommentera :wtf:
 
Jag äter inte kaviar, däremot äter jag leverpastejsmörgås med smörgåsgurka ibland.
Då får jag skumma blickar från min man.
Det är det här som gäller: först bröd, sedan smör, sedan ett larvigt tunt lager med leverpastej och sen ska hela smörgåsytan fyllas med smörgåsgurka.

En vän (som vill vara anonym) berättar just nu att hen dricker o'boy och att det då är FÖRST pulver och sen mjölk i glaset som gäller. Va? Det kan väl aldrig tro!

Sådär äter jag också leverpastejsmörgås. Likadant med O'boyen!
 
Sorry, i det här fallet är smörgåsgurka da shit ;) :D

Anjovis på leverpastej tänker jag inte ens kommentera :wtf:
Du kunde ha fått en hel burk med smörgåsgurka av mig ;) Jag fick ett crawing-anfall på dem i början av graviditeten, köpte en burk, öppnade den i bilen på parkeringen och åt några skivor och när burken var hemma kunde jag inte ens se på den utan att må så otroligt illa! Den åkte i soporna... :angel:

@Blueberry Jag brukar också kunna dela kiwisarna på längden, lite beroende på humör dock! :D
 
Du kunde ha fått en hel burk med smörgåsgurka av mig ;) Jag fick ett crawing-anfall på dem i början av graviditeten, köpte en burk, öppnade den i bilen på parkeringen och åt några skivor och när burken var hemma kunde jag inte ens se på den utan att må så otroligt illa! Den åkte i soporna... :angel:

@Blueberry Jag brukar också kunna dela kiwisarna på längden, lite beroende på humör dock! :D

Som jag nämnt i andra trådar kan jag få PMS-cravings på smörgåsgurka... en halv stor burk på raken är INTE bra för magen! :crazy:
 
Åt just en kaviarmacka och funderade på hur folk gör egentligen. På reklam är äggen underst, vilket känns logiskt eftersom de vill visa produkten. Jag vill däremot ha en jämn smak av kaviar så jag breder kaviar på brödet och har äggen överst.

Korrekta sättet att äta ballerina är också att ta bort locket och äta fyllningen först. Sen doppar man kexen i kaffe/te.

Bullar rullas upp.
Äter jag tex räksmörgås petar jag bort räkorna och äter dom för sig.

Hur äter ni?
först kaviar, sen ägg o sen kaviar igen :D
Och självklart äter man kexe på ballerinan först o spar fyllningen i handen o äter sist. kladdigt och omständigt ska de va!
 
Ni har helt missuppfattat hur man blandar O'boy allihopa!:mad:

Först pulver, sen LITE mjölk som noggrant rörs ut till ett tjockt chokladklet. Detta äts med sked innan man häller på mer pulver, blandar om och fyller på med mjölk upp till kanten.
 

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp