Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
En vän (som vill vara anonym) berättar just nu att hen dricker o'boy och att det då är FÖRST pulver och sen mjölk i glaset som gäller. Va? Det kan väl aldrig tro!
Och? Det är så man ska dricka oboy. Man ska heller inte röra om för grundligt, det är det klapp och kompanistryk på att göra!
En vän (som vill vara anonym) berättar just nu att hen dricker o'boy och att det då är FÖRST pulver och sen mjölk i glaset som gäller. Va? Det kan väl aldrig tro!
Jag äter inte kaviar, däremot äter jag leverpastejsmörgås med smörgåsgurka ibland.
Då får jag skumma blickar från min man.
Det är det här som gäller: först bröd, sedan smör, sedan ett larvigt tunt lager med leverpastej och sen ska hela smörgåsytan fyllas med smörgåsgurka.
Det är ju då man får flest såna där härliga chokladklumpar som flyter runt och man kan fiska upp med sked
Jag håller med dig, de hela jordnötterna är godare än de som är halva och sparas således till sist. Sedan tar man några och stoppar i munnen, sultar av saltet och sedan kan man tugga på dem!"Hela" jordnötter är godare än sådana som trillat isär. Så dom sorteras ut först.
På semlan ska locket ätas först. Gärna vikt så jag kan skopa upp lite grädde samtidigt. Sedan resten.
Nejnej, vanlig gurka ska det vara! Och smör först, fast inte för tunt lager och sen leverpastej på! Och så (vanlig) gurka som gärna läggs lite omlott på varandra!Det är klart att man ska ha smörgåsgurka på leverpastejmackan! Fast jag skippar smöret och tar ett rejält lager leverpastej
Nejnej, vanlig gurka ska det vara! Och smör först, fast inte för tunt lager och sen leverpastej på! Och så (vanlig) gurka som gärna läggs lite omlott på varandra!
(Måste dock berätta om en man, som i brist på smörgåsgurka, bad att få ansjovis på leverpastejen istället... )
Och just det ja!
Jag delar min kivi på längden.
Det brukar folk störa sig på
Jag äter inte kaviar, däremot äter jag leverpastejsmörgås med smörgåsgurka ibland.
Då får jag skumma blickar från min man.
Det är det här som gäller: först bröd, sedan smör, sedan ett larvigt tunt lager med leverpastej och sen ska hela smörgåsytan fyllas med smörgåsgurka.
En vän (som vill vara anonym) berättar just nu att hen dricker o'boy och att det då är FÖRST pulver och sen mjölk i glaset som gäller. Va? Det kan väl aldrig tro!
Du kunde ha fått en hel burk med smörgåsgurka av mig Jag fick ett crawing-anfall på dem i början av graviditeten, köpte en burk, öppnade den i bilen på parkeringen och åt några skivor och när burken var hemma kunde jag inte ens se på den utan att må så otroligt illa! Den åkte i soporna...Sorry, i det här fallet är smörgåsgurka da shit
Anjovis på leverpastej tänker jag inte ens kommentera
Du kunde ha fått en hel burk med smörgåsgurka av mig Jag fick ett crawing-anfall på dem i början av graviditeten, köpte en burk, öppnade den i bilen på parkeringen och åt några skivor och när burken var hemma kunde jag inte ens se på den utan att må så otroligt illa! Den åkte i soporna...
@Blueberry Jag brukar också kunna dela kiwisarna på längden, lite beroende på humör dock!
Och just det ja!
Jag delar min kivi på längden.
Det brukar folk störa sig på
först kaviar, sen ägg o sen kaviar igenÅt just en kaviarmacka och funderade på hur folk gör egentligen. På reklam är äggen underst, vilket känns logiskt eftersom de vill visa produkten. Jag vill däremot ha en jämn smak av kaviar så jag breder kaviar på brödet och har äggen överst.
Korrekta sättet att äta ballerina är också att ta bort locket och äta fyllningen först. Sen doppar man kexen i kaffe/te.
Bullar rullas upp.
Äter jag tex räksmörgås petar jag bort räkorna och äter dom för sig.
Hur äter ni?
Det är klart att man ska ha smörgåsgurka på leverpastejmackan! Fast jag skippar smöret och tar ett rejält lager leverpastej
På jobbet åts kiwin med skal på. Så det gör jag oxå nu.
Päron och äpplen äts oftast hela, kärnhus och allt.
Japp, med skal och behåring.Med skal??