Praeterea
Trådstartare
Jag har varit ute på landsbygden och åkt idag och fick med mig en liten flaska kamelmjölk hem. Jag har förstått att det ska vara hur nyttigt som helst, men jag har ingen aning om hur jag ska hantera den.
Hur konsumerar jag den på bästa sätt? Tillagad? Dricka? Med oboy?
Hur förvarar jag den på bästa sätt? I kylen? I rumstemperatur (med tillägget att min rumstemperatur är cirka 35 grader)?
Den har legat i bilen som har stått i solen idag, är den dålig? Borde jag egentligen slänga den?
Visst finns det kamelkunniga människor här på buke som kan upplysa mig?
Hur konsumerar jag den på bästa sätt? Tillagad? Dricka? Med oboy?
Hur förvarar jag den på bästa sätt? I kylen? I rumstemperatur (med tillägget att min rumstemperatur är cirka 35 grader)?
Den har legat i bilen som har stått i solen idag, är den dålig? Borde jag egentligen slänga den?
Visst finns det kamelkunniga människor här på buke som kan upplysa mig?