Styckat med eller utan ben? Stekar eller grillstyckat? Stekar tar plats, färs och kotletter kan man mosa ner i oändlighet!
Halv gris i låda ca 35 kg 107 kr/kg
0,5 kg fläskfilé, 4 kg kotletter ( skivor), 3 kg karré ( skivor), 7,5 kg skinka( muskelstyckat i innanlår, ytterlår,fransyska, rostbiff och luffarfilé), 2 kg bogstek, 1,5 kg revben, 4,5 kg sidfläsk, 2 kg fläsklägg, 2 kg fläskben, 4,5 kg färs
Kvarts gris i låda ca 15-20 kg 117 kr/kg
2 kg kotletter(skivor), 1,5 kg karré ( skivor), 4 kg skinkstekar, 1 kg bogstek, 0,75 kg revben, 2,25 kg sidfläsk, 1 kg fläsklägg, 1 kg fläskben, 2,25 kg färs
så står det
Hur stor är en normal frys?
Annars håller jag med ovanstående talare, ben och större bitar tar mer plats, portionsstorlekar a la kotlett mindre. Det går alltid att köpa en till frysbox dessutom...
för ni kommer aldrig att vilja ha butikskött/fläsk igen
En eh "normal" rektangulär historia som är lika stor som kylen den står bredvid..
(Säger hon som bott med en sån där kombihistoria med hälften frys hälften kyl och nu äntligen kan få plats med lite mer.. hoppas oxå på att smaken ska vara bättre även om jag främst vill köpa pga hur djuren har det
)