Shenzi
Trådstartare
Jag har efter en ganska äcklig upptäckt i mina mjölpåsar, börjat fundera på hur man bäst förvarar mjöl, havregryn, pasta, musli m.m egentligen.
Hur gör ni? Jag har liksom bara ställt in påsarna i skafferiet. Jag bakar inte överdrivet ofta, så det tar en stund för mig innan en mjölpåse är uppbakad dessutom. Fast jag vill ju gärna ha lite torrvaror hemma, när lusten att baka faller in.
Borde man hälla upp torrvaror i bra burkar istället? Glas? Plåt? Plast?
Har ni några bra tips på förvaringsburkar i så fall?
Hur gör ni? Jag har liksom bara ställt in påsarna i skafferiet. Jag bakar inte överdrivet ofta, så det tar en stund för mig innan en mjölpåse är uppbakad dessutom. Fast jag vill ju gärna ha lite torrvaror hemma, när lusten att baka faller in.
Borde man hälla upp torrvaror i bra burkar istället? Glas? Plåt? Plast?
Har ni några bra tips på förvaringsburkar i så fall?