men där är varmhållningen ett problem.
När vi gifte oss förra året, så lånade vi två "bärbara" värmeskåp från en lunchrestaurang.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
men där är varmhållningen ett problem.
Snabbt räknat (och med reservation för knasräkning) blir det typ 80 glas.
(Minst 80, skulle jag säga. Räknar 1 BIB som fyra flaskor, fyra glas per flaska = 16 glas per BIB)
Det blir i så fall 2,28 glas per person.
Vad finns det för alternativ?
En del dricker noll glas vin, eftersom de hellre vill ha öl.
edit:
Jag hade nog räknat på tre glas per person: två glas dryck till maten, plus ett efteråt. (Och ett glas mingeldricka innan.)
Om du köper på systembolaget kan du lämna tillbaks allt som är oöppnat, så du förlorar ingenting på att köpa för mycket.
Som mingeldricka serveras bubbel. Alternativet är vatten och Jus de Pommes. Öl serveras inte. Jag har redan räknat bort de som jag vet inte kommer att dricka alkohol. Sedan är det ju några som dricker mer och några som dricker mindre.
Det är så himla svårt att beräkna tycker jag. Kanske jag ska räkna på tre glas ändå?
Jag hade räknat på tre, mest för att det inte är kul att stå där som värdinna och vinet är slut. Bättre att köpa extra och lämna tillbaka det som blir över, som sagt.
Skulle precis skriva detsamma. Caterngfirmor har väl varmhållningsskåp? I alla fall de jag varit med att arrangera/hantera/ätaKolla med cateringfirman! Men jag skulle tycka att det vore väldigt konstigt om de inte hade varmhållningsskåp som cateringfirma, de kan inte enbart leva på kalla rätter... Rent kostnadsmässigt borde inte en potatisgratäng kosta mer än pastasallad...
Det skulle lösa din pappa då? Då var det bara allergier kvar? Maten räcker utan problem skulle jag säga, jag har aldrig varit på en fest med cateringmat där den har tagit slut och gästerna har gått därifrån hungriga...
Skulle precis skriva detsamma. Caterngfirmor har väl varmhållningsskåp? I alla fall de jag varit med att arrangera/hantera/äta
Min första fråga är, varför måste du ha med kött överhuvudtaget på menyn? Jag tycker att du hellre i sådanafall ska lägga lite mer pengar på att kanske utöka den vegetariska buffén än att hålla med "extra" till de som äter kött. Ofta tänker man inte ens på att det inte finns någonting med kött när man väl äter.
MVH Köttätare