jennyjenny
Trådstartare
När min förra hund var liten behövde jag ett riktigt smaskigt godis till honom på träningar. Då hade jag lever som jag skar i bitar och torkade i ugnen. Nu har jag en ny hund som behöver lockas med ett godis som inte kan motstås och då tänkte jag göra detta torkandet igen. Men det är över 10 år sen sist, så jag kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde.
Jag har köpt kycklinglever, men jag vet inte hur varmt jag skall torka dem. Någon som har lite tips på detta och kanske på hur länge om man tänker sig bitar som är ca fingertoppsstora?
Annars tar jag gärna emot andra tips på godis till hund som är svårmutad
Jag har köpt kycklinglever, men jag vet inte hur varmt jag skall torka dem. Någon som har lite tips på detta och kanske på hur länge om man tänker sig bitar som är ca fingertoppsstora?
Annars tar jag gärna emot andra tips på godis till hund som är svårmutad