Heeej!
Jag är sugen på att göra sushi men har aldrig gjort det förut. Jag har googlat lite men hittar inte om man ska göra något särskilt med laxen/fisken innan den används? Frysa den har jag förstått är bra, men utöver det så är den helt rå? Inget salt eller socker som med gravad lax?
Sedan undrar jag om någon har testat göra med sådana där frysta filéer som man köper i vanliga affärer eller är det fy och skam när man gör sushi?
jag tänker mest om man kan testa med det första gången istället för att köpa någon dyr firre hos någon fiskhandlare så kanske det inte ens blir bra
då är den ju redan fryst också tänker jag 
Jag är sugen på att göra sushi men har aldrig gjort det förut. Jag har googlat lite men hittar inte om man ska göra något särskilt med laxen/fisken innan den används? Frysa den har jag förstått är bra, men utöver det så är den helt rå? Inget salt eller socker som med gravad lax?
Sedan undrar jag om någon har testat göra med sådana där frysta filéer som man köper i vanliga affärer eller är det fy och skam när man gör sushi?