Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Säkert wrångebäcksost du menar, den är gudomlig!Godaste är nog Almnäs Tegel och ytterligare en av deras som jag inte minns vad den heter. Påminner mycket om gruyerè vilket också är magiskt gott. Sen tycker jag att en bra ostbricka även ska innehålla någon god blå/grönmögelost (Håll utkik efter Rocka Fett eller Supersting på marknader ) och någon vitmögelost, hellre småskaliga svenska tillverkare än import. Gärna både ko-, get-, och fårostar.
Till matlagning blir det mycket Västerbotten, denna fungerar till allt där det ska vara hårdost upplever jag. Mozzarella och fetaost är också väldigt användbart, men svårt/nästan omöjligt att hitta svenskt.
Hushållsost borde inte få kallas ost!Nån tipsade om lagrad hushåll. Så jag ställde en i kylskåpet i ett halvår. Den var lika trist efter det
Hushållsost borde inte få kallas ost!
Vi sa konsistensost. Konsistens om ost men ingen smak.Vi kallar den plastost...
Min halvsyster lär ha kallat den ”sån där god ost som inte smakar nånting”. Enda konstiga i den meningen är ordet ”god”.Hushållsost borde inte få kallas ost!
Du som gillar champagne har nog missat nåt enligt Arla!Vi kallar den plastost...
Åh Stilton!Morbier, Gruyere, Appenzeller, Kvibille Cheddar, Fontina och Parmesan, fransk Port Salut och WB, av hårdostar.
Stilton, Gorgonzola, , Roquefort och Camembert av grön/vitmögelostar.
Jag tycker också om den som vardagsost! Krämig och fylligJag tycker att den nya RIKE-osten var riktigt god Annars är jag ett stort fan av ädelost/blåmögel på vegohamburgare, tillsammans med avocado. Börjar dregla här...