Gud finns ju så många goda! Jag älskar verkligen ost.
När det ska vara finare:
Almnäs tegel och wrångebäcksost är två svenska favoriter, förutom WB då
Uppskattar också schweiziska gruyere och kaltbach mycket, eller en rejäl ostfondue med surdegsbröd och vitt vin
Ugnsbakad Mont d’Or med vitlök och vitt vin är också god, eller ugnsbakad brie som toppas med honung och nötter. Älskar smält ost!
Fransk bondost (eller liknande svenska komjölksvarianter) är så god till frukost, på en baguette eller surdegsbröd.
Sen har Arla unika en fantastiskt god ost som heter Gammelknas.
Vesterhavsost är också toppen!
Till vardags blir det ofta en långlagrad prästost (Allerum är favorit), en Kvibille Cheddar eller den nya osten Rike från Allerum.
När det ska vara finare:
Almnäs tegel och wrångebäcksost är två svenska favoriter, förutom WB då
Uppskattar också schweiziska gruyere och kaltbach mycket, eller en rejäl ostfondue med surdegsbröd och vitt vin
Ugnsbakad Mont d’Or med vitlök och vitt vin är också god, eller ugnsbakad brie som toppas med honung och nötter. Älskar smält ost!
Fransk bondost (eller liknande svenska komjölksvarianter) är så god till frukost, på en baguette eller surdegsbröd.
Sen har Arla unika en fantastiskt god ost som heter Gammelknas.
Vesterhavsost är också toppen!
Till vardags blir det ofta en långlagrad prästost (Allerum är favorit), en Kvibille Cheddar eller den nya osten Rike från Allerum.