Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har fryst riven zucchin som jag sedan har i t.ex. pastasås. Går utmärkt bra.
Osäker på hur bra det blir i just wook, tycker de blir lite "mjuka och blöta". Men kanske märks det inte lika mycket på bitar som rivet? Och så bra koll har jag inte eftersom jag tömmer en påse direkt från frysen i kastrull med tomtatröra...
Det borde fungera utmärkt!Jag ska resa bort och har en del zucchini och aubergine som kommer bli dåligt i kylen. Kan jag tärna dessa i småbitar och frysa in. Tanken är att jag sen ska wooka detta i stekpanna.
Menade att jag tycker de blir lite blöta och mjuka av frysningen. Har noll erfarenhet av wookning. Var bara en tanke om de blev mindre lämpade för just den användningen om de har sämre spänst. Men testa, de lär med råge vara ätbara även om det inte skulle bli tidernas bästa wook.Jag fräser på hög värme och det fungerar utmärkt. Dock inte testat frysa in som sagt. Jag får kanske testa. Dumt att kasta ju
Blöta blir squash om man fryser in rå. Men frästa, då är de ju lite tillagade, som matlådor....Tack för svar, jag testar!
Jag tycker sällan att saker blir blöta och mjuka om man steker på hög värme.