Filura
Trådstartare
I går morse tänkte jag göra chokladbollar. Hade blandat ihop alla ingredienserna och provsmakade. Upptäckte då att havregrynen smakade inte alls som det skulle. Dum som jag var hann jag ändå svälja ner det. Det var ungefär en matskedsstorlek.
Kollade utgångsdatumet på havregrynen och den hade gått ut för nästan två år sedan! Det var bara att slänga smeten.
Senare på kvällen fick jag en ordentlig molande huvudvärk med illamående och kände mig helt plötsligt jätteseg och matt. (Jag får dock sådan huvudvärk ett par gånger om året, så det kan ju likaväl "bara" vara det.) I morse när jag vaknade var huvudvärken borta, men är fortfarande seg i huvudet och illamående. Jag har börjat få panikångest nu, för jag är sällan illamående och det enda konstiga jag har fått i mig är havregrynen. Jag är så himla rädd men jag vågar inte ringa 1177 för jag känner mig så larvig. Men tänk om det var giftigt mögel på? Jag har försökt att kolla men det är svårt att se... Behöver jag vara orolig?
Kollade utgångsdatumet på havregrynen och den hade gått ut för nästan två år sedan! Det var bara att slänga smeten.
Senare på kvällen fick jag en ordentlig molande huvudvärk med illamående och kände mig helt plötsligt jätteseg och matt. (Jag får dock sådan huvudvärk ett par gånger om året, så det kan ju likaväl "bara" vara det.) I morse när jag vaknade var huvudvärken borta, men är fortfarande seg i huvudet och illamående. Jag har börjat få panikångest nu, för jag är sällan illamående och det enda konstiga jag har fått i mig är havregrynen. Jag är så himla rädd men jag vågar inte ringa 1177 för jag känner mig så larvig. Men tänk om det var giftigt mögel på? Jag har försökt att kolla men det är svårt att se... Behöver jag vara orolig?