Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Vård
Om enklare vård av häst samt diskussioner om sjukdom och skada på häst. Om hästens foder och strö. Huvudmoderator: Görel
Foder & Strö
Står med analysen från Eurofins i näven... Men från vilken kolumn ska jag använda värdena för att kunna räkna ut kvoten? Resultatet är i...
Foder & Strö
Hej alla analyskunniga!
Har fått en hollänsk analys på ett hö, men har lite svårt att utläsa vad som är vad eftersom det är skrivet i %...
Foder & Strö
Men häst har vart lös i magen i ca en månad och men jag har trott att det beror på flytten och det kommer gå över när han känner sig mer...
Foder & Strö
Häromdagen snubblade jag över senaste numret av tidningen Hästen. I den fanns en artikel om att nya studier visade att vitlök var direkt...
Foder & Strö
Är det skadligt med mycket järn i vattnet ? Tog vattenprov och fick tjänligt med anmärkning av järnhalt. 1,7 mg/l. Räknas det järnet in...
Foder & Strö
Hej!
Hittade en blogg på homeopathuset där det framgick att jäst är dåligt för hästar. De hade ingen forskning att luta sig mot men vore...
Foder & Strö
Vi har analys på grovfodret (torrt hösilage. TS 80)där provet är taget direkt på vallen.
MJ är 7.2 kg/foder
och smrp 63 g/kg.
Kvoten är...
Foder & Strö
Har min 8 åriga gotlandsruss på ett lösdriftsstall med hösilage och är i valet och kvalet att släppa i hage med fri tillgång. Har pratat...
Hästnyheter Jag tycker att det är utmärkt att det börjar bli vanligare och vanligare med kamera på hjälmen hos både ryttare och cyklister. Det borde...
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.