Enya
Trådstartare
Jag äter nog 250-500 gram i veckan beroende på årstid, om somrarna nog mer än så till och med... Det är gott!Ett par hekto i månaden där det mesta är tillagade champinjoner säger Livsmedelsverket är mycket låg risk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag äter nog 250-500 gram i veckan beroende på årstid, om somrarna nog mer än så till och med... Det är gott!Ett par hekto i månaden där det mesta är tillagade champinjoner säger Livsmedelsverket är mycket låg risk.
Hade varit död isåfall jag levde på spenatlasagne en period när jag inte mådde så bra, gjorde en stor plåt och värmde dag efter dagJag har fått lära mig sedan barnsben att man inte kan värma spenat eftersom det blir giftigt då. Alltså värma det igen då det redan varit tillagat, som tex gårdagens middag till dagens lunch.
I går gjorde jag spenatstuvning, ägg och bacon (och SVAMP) och det blev förstås över så jag satte in i kylskåpet. Slogs senare i natt när jag inte kunde sova av att man inte kan värma det. När jag googlar får jag upp båda, att man kan och att man inte kan. Min fundering är varför det har ändrats? Kan man värma spenatstuvning i dag? Och varför går det plötsligt utan att vara giftigt när det för 20 år sedan ansågs giftigt att göra så?
Jag äter gärna spenat i dag igen, det var ju hur orimligt gott som helst och något jag inte ätit på länge ens!
Och mycket nyttigt!Jag äter nog 250-500 gram i veckan beroende på årstid, om somrarna nog mer än så till och med... Det är gott!
På vilket sätt? Jag har mest hört att det är för stor mängd jag äterOch mycket nyttigt!
Trodde du menade spenatPå vilket sätt? Jag har mest hört att det är för stor mängd jag äterMen tja, jag dör ju tids nog ändå så har svårt att se att jag behöver tänka över min svampmängd speciellt
![]()