Murphy
Trådstartare
Jag har ett fysiskt ansträngande sommarjobb. Utomhus.
Det är 1000 grader varmt och vindstilla där jag jobbar. Fullt påklädd i svart för att vara sublim mot nobla gäster.
Jag har dock en glassmaskin. Processorkyld. Smådyr.
Har i 15 år gjort svingod och efterfrågad glass (bukefalist har fått vegansk saffransglass i födelsedagspresent), och folk har efterfrågat en glassreceptblogg. Kanske främst efter glassarna på ankäggula och lokalproducerad starksprit. Men that's that liksom. Jag är en jävel på glass, vanlig glass.
Nu vill jag äta allt fryst, friskt och kallt. Typ smaksatt kvarg till frukost. Eller fil och äppelmos till midnatt.
Går det att köra i vad som helst för mög i glassmaskinen? Iaf mejerier och motsvarande?
Alla jävla friskusbloggar pratar om kaseinpulver, vispad äggvita och mixade hallon, nicecream på frysta bananer och skit. Jag vill bara veta om jag kan köra ner en halvliter kvarg i maskinen och få den kall och mjukrörd.
MVH,
svettig_och_hungrig_83
Det är 1000 grader varmt och vindstilla där jag jobbar. Fullt påklädd i svart för att vara sublim mot nobla gäster.
Jag har dock en glassmaskin. Processorkyld. Smådyr.
Har i 15 år gjort svingod och efterfrågad glass (bukefalist har fått vegansk saffransglass i födelsedagspresent), och folk har efterfrågat en glassreceptblogg. Kanske främst efter glassarna på ankäggula och lokalproducerad starksprit. Men that's that liksom. Jag är en jävel på glass, vanlig glass.
Nu vill jag äta allt fryst, friskt och kallt. Typ smaksatt kvarg till frukost. Eller fil och äppelmos till midnatt.
Går det att köra i vad som helst för mög i glassmaskinen? Iaf mejerier och motsvarande?
Alla jävla friskusbloggar pratar om kaseinpulver, vispad äggvita och mixade hallon, nicecream på frysta bananer och skit. Jag vill bara veta om jag kan köra ner en halvliter kvarg i maskinen och få den kall och mjukrörd.
MVH,
svettig_och_hungrig_83