Sv: Vad gör jag ev det här?
Nu har jag 3.5 liter supergod saft som ska in i frysen, en flaska sparar jag uppe för kidsen älskar den!
I receptet jag googlade fram skulle man ha 6 dl socker per färdig saft, men det tyckte jag lät ofattbart mycket så jag höftade till det och slutade på 5,5 dl på 3,5 liter saft. Fantastiskt gott blev det med alla söta gubbar och de surare bären. Rabarbern märks inte alls, möjligen ger den lite sting i surheten, men det är svårt att säga.
Tack för tipset, jag har aldrig kokat saft själv förut, men det blir dte fler gånger helt klart!!
Tårtan lät så god så det ska jag göra nästa vecka när sambon kommer hem vi ska hämta honom på Arlanda och sen vara ett par dagar hos hans föräldrar, så det kan vara kul att göra en då!
Hemma har jag 3 liter gubbar (minst) och en stånd rabarber som verkligen behöver tas omhand, så det får bli marmelad av det, jag älskar sånt och det kan ju bara bli en hit med den blandningen - så tack för det tipset med!