Jag kan inte äta köpt bröd. Det är min stora akilleshäl. Jag har inte lyckats lista ut vad det är som gör det för grovt eller ljust bröd blir lika illa men mitt egna hembakta bröd fungerar utan problem. Enstaka gånger går köpt bröd bra men mer än en dag så är det kört. Rostat bröd eller grillade mackor fungerar märkligt nog bättre och knäckebröd kan fungera toppenbra i månader för att sedan inte fungera alls.
Jag har i perioder levt på enbart råris och linser. Tråkigt såklart men vad gör man när inget annat fungerar?
Någon hjälp från sjukvården har jag aldrig fått utan jag tog bort nästan alla livsmedel och när det har blivit illa igen så har jag gått tillbaka till råris och linser igen och börjat om.
Jag har i perioder levt på enbart råris och linser. Tråkigt såklart men vad gör man när inget annat fungerar?
Någon hjälp från sjukvården har jag aldrig fått utan jag tog bort nästan alla livsmedel och när det har blivit illa igen så har jag gått tillbaka till råris och linser igen och börjat om.