Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Låter super för en lyckad fredagkväll!Har precis slagit ihop en majo. Den ska få stå till sig lite innan den blir en Aioli.
Har köpt 2 nät musslor och ska göra Moule och bjuda främande på ikväll.
Hettar upp den lite med chili och mycket vitlök!
Den myten höll mig från att göra både hollandaise och bea i flera år, så den såsmyten ska slås (hål på). Det är så mycket godare än kall majonnäs med dragon i.Har för första gången (?!?!) gjort egen bea. Jag har av okänd anledning fått för mig att det är mycket komplicerat, men det var det inte. Blev jättegott. Till det ugnsbakade tomater, stekt älgbiff och klyftpotatis. Amarone i glaset.
Och @Ullmerkott vad är ni för magiker som lyckas med hemslagen bea? Jag anser mig vara helt okej i köket men jag kan inte lyckas med just bea,kan göra majonnäs utan bekymmer. Så varför kan jag inte göra bea?Den myten höll mig från att göra både hollandaise och bea i flera år, så den såsmyten ska slås (hål på). Det är så mycket godare än kall majonnäs med dragon i.
Och @Ullmerkott vad är ni för magiker som lyckas med hemslagen bea? Jag anser mig vara helt okej i köket men jag kan inte lyckas med just bea,kan göra majonnäs utan bekymmer. Så varför kan jag inte göra bea?
Det allra lättaste är att ha en termometer, då vet man exakt! För övrigt min allra bästa inköpta kökspryl. Det är så många saker som blir lättare och resultatet mycket bättre om man får koll på exakta tempen.Och @Ullmerkott vad är ni för magiker som lyckas med hemslagen bea? Jag anser mig vara helt okej i köket men jag kan inte lyckas med just bea,kan göra majonnäs utan bekymmer. Så varför kan jag inte göra bea?
Men du har lyckats till skillnad från mig antingen så skär den sig eller så går den inte ihop alls.Jag har 100 % framgång, det statistiska underlaget är dock väl litet för att dra några långtgående slutsatser. Vad är det som händer när du gör bea?
Då ny bra termometer it is alltså.Det allra lättaste är att ha en termometer, då vet man exakt! För övrigt min allra bästa inköpta kökspryl. Det är så många saker som blir lättare och resultatet mycket bättre om man får koll på exakta tempen.
Jag vispade ner äggulorna i min reduktion när reduktionen svalnat till ljummen (vill ju inte ha scrambled eggs i vinäger..). Började med elvisp men det var för stor och klumpig, så gick över till omegavisp. Rörde på svag-mellanvärme tills det började tjockna. Sen gick jag över på elvispen när jag hällde i smöret, droppvis i början.Men du har lyckats till skillnad från mig antingen så skär den sig eller så går den inte ihop alls.
Men du har lyckats till skillnad från mig antingen så skär den sig eller så går den inte ihop alls.
Då ny bra termometer it is alltså.