Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vart får man tag på det?Mullbär! Torkade vita mullbär. De riktigt goda smakar kola
Jag köpte på delitea! Brukar ha i gröt eller overnight oats/chiapudding. Finns massa andra torkade bär och frukter där, brukar köpa på mig några storpackVart får man tag på det?
Saltå Kvarn har dem i sitt sortiment men jag har bara beställt dem online så jag vet tyvärr inte vilka fysiska affärer som har dem.Vart får man tag på det?
Har aldrig nånsin funkat för mig.Dadlar tycker jag funkar bättre på rent sötsug. Det är sött så ni bängen. Tom min mamma som äter vanligt fika och godis tycker dadlarna är söta, så det är inte bara min avgiftade smak som säger det Medjool är bästa sortens dadlar för ändamålet.
Glöm din ghee på spisen. Länge. Klart! Blir bäst efter typ 5-6 timmar på lägsta värmen. Det ska bli brunt och börja lukta kola. Första gången blev såklart överlägset bäst och jag vet inte exakt hur jag gjorde/vad som är skillnaden. Letar fortfarande efter the sweet spot, vilket jag tror handlar om tid och temperatur.
Nej, jag äter inte heller det, men det blir karamelliserad smak på hela grejen när det väl luktar rejält av kola.Har glömt den några ggr och vet vad du menar Den blir brun och lite knäckig. Men jag måste ju få bort kakan i botten så jag häller ju av så pass att är bottengrumlet börjar röra sig så kastar jag det för att inte få med proteinet. Hur blir det med det karamelliserade? Det borde ju liksom blanda ihop sig i en sörja..? Det är ju bottensatsen jag inte får äta, bortsett från det man skummar bort. Men ja, jag har hört att bottenskrapet är det bästa, men funkar inte om man inte får äta proteinet eftersom det är just det.
Har aldrig nånsin funkat för mig.
Nej, jag äter inte heller det, men det blir karamelliserad smak på hela grejen när det väl luktar rejält av kola.
Nej jag bara glömmer det på spisen med bottensats och allt. Det är rätt praktiskt för den blir solid och därmed tycker jag det är lättare att hälla av utan att få med något av den.Häller du av det då och reducerar ner det ytterligare för att inte få med bottensatsen?
Finns på marknader, maxi,city gross och Hemköp vad jag settVart får man tag på det?
Åh ja ingefärsbitarnaJag brukar köra på:
Ingefärsgodis (köper från Renée Voltaire)
Apelsin/melon
Jordgubbar och andra bär
Färska eller frysta vindruvor
Mörk choklad
Fruktsallad
Mixad fryst banan med mjölk; smoothie/milkshake som går att smaksätta i det oändliga. Utan tillsatt vätska blir det glass.
Nötter
Torkade fruktbitar/remsor
Groddar
Till frukt och bär brukar jag ha nöt-/kokoskräm. Dessutom lätt att göra själv om man vill ha nyttigare än köpalternativen.
Naturgodis är också sånt som är lättare att plocka med. Vet inte om det är för prislappen men det är mer godis än inte godis.
Tranbär i apelsinchoklad? Nej tack! All annan torkad frukt/bär doppad i choklad går ner däremotÅh ja ingefärsbitarna
Hon har även tranbär i mörk choklad som är mumma.
Naturgodis är också sånt som är lättare att plocka med. Vet inte om det är för prislappen men det är mer godis än inte godis.
Eller hur??Tranbär i apelsinchoklad? Nej tack! All annan torkad frukt/bär doppad i choklad går ner däremot
På tal om naturgodis förresten är kanelmandel himmelska.