Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Men åh tack så snällt sagt! För "hundra år sedan" när man skulle välja gymnasiet så funderade jag på konditor faktiskt, men det blev det inte brukar få beröm att det smakar gott också som tur ärAlltså @Trott du är ett galet bakproffs! Ser så fint (och gott!) ut!
Gullig du är! Men nej, nog för att jag älskar att titta på det, och förfasas ibland över hur jävla slarviga dom är hade jag nog inte klarat pressen och jag gillar att följa andras recept, inte göra några egna eller prova nya saker@Trott du borde söka till Hela Sverige Bakar!
Tycker att det är sjukt svårt att fota mat så det ser vackert och aptitligt ut!
Det lät fantastiskt gott! Vad är det för recept?
Vad jag har sett på insta så gör man en boll av pepparkaksdeg och trycker ner en dumle i denDet lät fantastiskt gott! Vad är det för recept?
Det lät fantastiskt gott! Vad är det för recept?
Jag har gjort det ett par gånger. Skulle nog inte säga att det är relativt enkelt att få bra. Ibland går det bra och ibland inte typ tycker jag. Ja tårtan behöver vara fryst. Jag tror man kan göra på den typen av tårta som du hänvisar till, men det vanliga är att det är en typ moussetårta med en botten och mousse och ev fyllning ovan på som man låter stelna i form med plastband eller silikonform. Om du gör på den du visar är det viktigt att den är slät och jämn på både toppen och sidorna, annars kommer det blir svårt att få glazen jämn över tårtan.Mirror glaze, är det någon som gjort det? Vad ska man tänka på? Är det relativt enkelt? Behöver man frysa tårtan innan man har på mirror glaze? Tänkte typ göra tårtan i receptet, men byta ut ett lager mousse mot saffransmousse. Kan man ha mirror glaze på denna tårta? Så många frågor
https://www.ica.se/recept/citron-och-hallonmoussetarta-718898/