Saigon
Trådstartare
Det vankas kalas i helgen. Tänkte bla bjuda på Pavlova. Bakade två bottnar igår och skulle göra den tredje idag. Smeten blev jättefin. Står nu i ugnen och gräddas.
Men kom precis på att jag glömde att hälla i vitvinsvinägern. Det märktes inte alls under vispning eller utbakning s a s. Men kommer den tappa formen under gräddningen nu? Eftersom de tar så lång tid att grädda så känns det surt om den typ skulle rasa efter en stund.
Är det ngn annan som glömt syra i maränger som vet hur stor betydelse det får?
Men kom precis på att jag glömde att hälla i vitvinsvinägern. Det märktes inte alls under vispning eller utbakning s a s. Men kommer den tappa formen under gräddningen nu? Eftersom de tar så lång tid att grädda så känns det surt om den typ skulle rasa efter en stund.
Är det ngn annan som glömt syra i maränger som vet hur stor betydelse det får?