Är det nu som jag bör erkänna en skamlig hemlighet om att jag gillar de där gurkskivorna..?Ungefär lika sexigt som gurkskivor som svettats på ost en hel dag!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Är det nu som jag bör erkänna en skamlig hemlighet om att jag gillar de där gurkskivorna..?Ungefär lika sexigt som gurkskivor som svettats på ost en hel dag!
Det är typ så underligt att det blir gott?Är det nu som jag bör erkänna en skamlig hemlighet om att jag gillar de där gurkskivorna..?
Bara om fikat har mackor!
Samma här! Känns onödigt att diska den varje dag, liksom med osthyveln.Passar på att erkänna en sak till för att komma tillbaka till smöret. Det var någon som skrev om detta några sidor tillbaka:
Jag lägger en smörkniv uppepå bregotten i kylskåpet så att den återanvänds
Diskas ungefär när ett nytt paket har köpts in, eller om den trillat ned på golvet.
Puh! Vilken lättnad att få erkänna detta!
Ja, kokosprickarna var lätt bästa lösgodiset förr!(i kategorin allmänt gnäll, cocosprickar smakar inte alls som tidigare och jag kan inte hitta någonting om ändrade recept de var mina favoriter och går inte att äta längre. Sockerbitar doppade i choklad och cocos ligger närmst men är inte samma sak.)
Passar på att erkänna en sak till för att komma tillbaka till smöret. Det var någon som skrev om detta några sidor tillbaka:
Jag lägger en smörkniv uppepå bregotten i kylskåpet så att den återanvänds
Diskas ungefär när ett nytt paket har köpts in, eller om den trillat ned på golvet.
Puh! Vilken lättnad att få erkänna detta!
Osthyveln ska liksom alltid bo i kylskåpet oavsett om den är helt ren eller om den blivit använd några gånger. Det är mycket lättare att hyvla då, särskilt mjukare ostar som gärna 'suger fast'.
Hur många osthyvlar har du? Jag blir vansinnig på folk som envisas med att stoppa osthyveln i diskmaskinen efter en användning, när de används 2-3 gånger om dagen och det finns typ max 3 stycken i hushållet. Nej, jag vill inte behöva plocka upp osthyveln ur diskmaskinen och diska den för hand varje gång jag ska göra en smörgås, då kan den återanvändas några gånger först.INTE OK! Jag har lyckats lära särbon att här hemma gör man ICKE så
Hur många osthyvlar har du? Jag blir vansinnig på folk som envisas med att stoppa osthyveln i diskmaskinen efter en användning, när de används 2-3 gånger om dagen och det finns typ max 3 stycken i hushållet. Nej, jag vill inte behöva plocka upp osthyveln ur diskmaskinen och diska den för hand varje gång jag ska göra en smörgås, då kan den återanvändas några gånger först.
Men min sambo har nu börjat lära sig att låta osthyveln följa med in i kylen, istället för att avfärda den som disk.
Smörknivar har jag inga, så det blir en vanlig kniv som åker i disken, men osthyvlarna SKA ju vara kalla!INTE OK! Jag har lyckats lära särbon att här hemma gör man ICKE så
Nej du är inte ensam. Jag använder smör på mackor färre gånger per år än jag har fingrar.Är det bara jag som inte använder smör på mackor? Enda gången jag har det på är vid nybakat bröd eller om jag gör vitlöksbaguetter och då ska det vara riktigt smör annars gör det liksom varken till eller från mer än som klister för osten och då är det mindre arbete att bara hålla mackan rakt när man äter
Jag använder inte heller smör på mackor (för smör som inte har smält är äckligt) men har ändå jättemycket åsikter om vad som får kallas smör. Jag hade utan tvekan kunnat skilja äkta vara från fejk för den där smöraromen som de häller i margarinet (och en del snacks) inte bara smakar rysligt, utan lukten är så genomträngande. Helt onödiga skills då, eftersom jag som sagt inte äter det själv. Och så steker jag mest i olika oljor.Är det bara jag som inte använder smör på mackor? Enda gången jag har det på är vid nybakat bröd eller om jag gör vitlöksbaguetter och då ska det vara riktigt smör annars gör det liksom varken till eller från mer än som klister för osten och då är det mindre arbete att bara hålla mackan rakt när man äter
Katrinplommon är väl per definition torkade? Trodde jag i alla fall. Att om man torkar ett plommon så får man ett katrinplommon. Så ”torkade katrinplommon” blir som att säga ”torkade russin”.Samma här. Utom när jag skrev katrinplommon och glömde specificera "torkade" och han kom hem med katrinplommon-juice .