mackan
Trådstartare
Jag åker förbi en massa hästhagar till och från jobbet och påväg till stallet, där folk fodrar sina hästar ur hela silage balar som ställs ut i hagen. Vad är hållbarheten på dessa? Det är så mycket snack om hållbarheten på silage, men helt plötsligt när det gäller hagfodring, så verkar inte folk vara bekymrade längre.... I flera hagar har man kört ut 3 balar på en flakvagn som står i hagen, och öppnat en, men sen har hästarna bitit hål i plasten på de oöppnade, så att det är stora hål även i dessa. Ingen verkar bekymrad över detta, balarna står där i veckor innan de är uppätna.
Är det så att vintertid finns inget att oroa sig för, eller vad är anledningen till att folk är så avslappnade runt just hagätandet på detta sättet? Jag är nyfiken på om jag missat ngt.
Är det så att vintertid finns inget att oroa sig för, eller vad är anledningen till att folk är så avslappnade runt just hagätandet på detta sättet? Jag är nyfiken på om jag missat ngt.