R
Rigoletto
Jag har nu bestämt mej för att köpa hund av en viss ras och har börjat ringa runt till uppfödare. Till min förvåning är det väldigt många som har som krav på sina valpköpare att dom bara får utfodra hundarna med rått kött och sallad...
Jag har faktiskt inte hört talas om detta innan, är det någon som har erfarenhet av det och om det verkligen är någon skillnad mot "vanligt" foder?
Enligt uppfödarna är det bättre för immunförsvaret.
Jag tycker att det verkar lite krångligt att stå o "laga" mat och framför allt att få tag i rått kött (det skulle först o främst vara kycklingvingar, men även annat kött går bra). Man får väl kontakta ett slakteri isåfall.
Blir det inte oxå väldigt mycket dyrare än vanligt foder?
Någon som vet oxå hur vanligt det är att man tar valpar på tiken två löp i rad? Ska dom inte vila lite emellan?
Jag har faktiskt inte hört talas om detta innan, är det någon som har erfarenhet av det och om det verkligen är någon skillnad mot "vanligt" foder?
Enligt uppfödarna är det bättre för immunförsvaret.
Jag tycker att det verkar lite krångligt att stå o "laga" mat och framför allt att få tag i rått kött (det skulle först o främst vara kycklingvingar, men även annat kött går bra). Man får väl kontakta ett slakteri isåfall.
Blir det inte oxå väldigt mycket dyrare än vanligt foder?
Någon som vet oxå hur vanligt det är att man tar valpar på tiken två löp i rad? Ska dom inte vila lite emellan?