Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Piroger är gott, men jag skulle inte säga att det är enkelt. Det är rätt mycket pill med att göra dem. Så, tidskrävande men gott, skulle jag säga.Vilka är era bästa pirogfyllningar? Gärna med färs!
Blev bjuden på detta i onsdags och det var ju så gott, och enkelt! Så tänker att jag ska göra massor och frysa in
I våra var det spenat, rödlök, fetaost och soltorkade tomater.
Piroger är gott, men jag skulle inte säga att det är enkelt. Det är rätt mycket pill med att göra dem. Så, tidskrävande men gott, skulle jag säga.
Men det finns ju en massa goda pirogfyllningar från hela världen att välja mellan. Empanadas är gott, och bao zi är gott, och cornish pastries är gott, och så har vi alla ryska/polska/ukrainska/baltiska piroger. Och finska piroger, såklart.
Då förstår jag. Då är det väl mer onyttigheten som begränsar att man äter dem mycket och ofta.Vi köpte färdig smördeg, så det var ju bara att göra fyllning och sen klämma ihop dom
Ooooooh! Kanske lite krossade nachos under osten?Jag såg senast igår tips om att köpa pizzadeg och fylla med en tacofärs och ost ångrar att jag inte köpte ingredienser till det när jag handlade!
Ooooooh! Kanske lite krossade nachos under osten?
Det blir sjukt gott med "riktig" hemmagjord deg, next level om man orkar.Vilka är era bästa pirogfyllningar? Gärna med färs!
Blev bjuden på detta i onsdags och det var ju så gott, och enkelt! Så tänker att jag ska göra massor och frysa in
I våra var det spenat, rödlök, fetaost och soltorkade tomater.
Jag har gjort nångång med massa stekt svamp, lök, ädelost/st agur och in i ett smördegsknytte. Men då är man ganska långt ifrån pirog.Gör man med smördeg tycker jag svampstuvning är galet gott i! På champinjoner eller kantareller och någon passande ost.
Det kan jag väl i och för sig hålla med om, men eftersom TS skrev smördeg ville jag ändå tipsa om något jag tycker passar riktigt bra i just smördeg. Men smördegsknytten då!Jag har gjort nångång med massa stekt svamp, lök, ädelost/st agur och in i ett smördegsknytte. Men då är man ganska långt ifrån pirog.
Skulle nog aldrig kalla något pirog som är gjort av smördeg.
/Betterwittern.
Jag har gjort nångång med massa stekt svamp, lök, ädelost/st agur och in i ett smördegsknytte. Men då är man ganska långt ifrån pirog.
Skulle nog aldrig kalla något pirog som är gjort av smördeg.
/Betterwittern.
Det kan jag väl i och för sig hålla med om, men eftersom TS skrev smördeg ville jag ändå tipsa om något jag tycker passar riktigt bra i just smördeg. Men smördegsknytten då!
Nä, det är enkelt att göra degen. Lite pilligt bara att kavla ut, fylla, nypa ihop, framförallt om det ska bli snygga och jämnstora piroger.Jag är öppen för de mesta fyllningarna. Nu senast blev det cognagsmedvurst och ost i smördegspirog. Senare idag ska jag göra fetaost och spenat i smördegspiroger och frysa in för enkla matlådor.
Upplever inte att det är krångligt att göra egen deg som innehåller gluten men jag får det inte bra med glutenfri deg så dessa smördegspiroger är typ bara mina