lilstar
Trådstartare
Mina planer på tjusiga smördegssnittar som förrätt på nyår har spruckit då det tydligen inte går att få tag i färdig glutenfri smördeg i den här stan (det är helt uteslutet att baka den själv). Nu har jag absolut ingen idé om vad jag ska göra istället
Kravet är att det ska vara enkelt att göra, helst i en sån form att man kan äta stående och det måste vara glutenfritt. Dessutom bör det vara aningen mer matigt än typ en oliv på en tandpetare så att man inte bara ägnar förrätten åt att längta till huvudrätten. Gärna skaldjur men då inte räkcoctail eller toast skagen för det får man typ jämt.
Vad ska jag laga för nåt??
Kravet är att det ska vara enkelt att göra, helst i en sån form att man kan äta stående och det måste vara glutenfritt. Dessutom bör det vara aningen mer matigt än typ en oliv på en tandpetare så att man inte bara ägnar förrätten åt att längta till huvudrätten. Gärna skaldjur men då inte räkcoctail eller toast skagen för det får man typ jämt.
Vad ska jag laga för nåt??